måndag 2 november 2009

Julklappsjakt...

Helgen PLUS min lediga måndag är till ända. Imorogn börjar ännu en ny jobbevecka.

Inte klokt vad tidne springer iväg. Snart är det JUL. Dax att börja tänka på julklappar till alla snälla barn;) Hoppas att jag får mycket av detta avklarat den 11/11 då jag åker på bussresa med en gäng härliga kollegor till vauhuset med stort "G" (Gekås ;)
Ikväll börjar det visst en serie på femman om detta fenomen - hade varit skoj att se. Finns nog ganska många shoppingsugna damer i det programmet ha ha ha!
Natti Natti

1 kommentar:

  1. Kompis du missade något! Programmet Ullared var ren och skär UNDERHÅLLNING. Jag kan inte gissa hur många de intervjuat för att vaska fram dessa Guldkorn till besökare? Kan du inte se det på nätet? Har inte 5:an någon version av SVTPlay? För du vill väl inte missa tanterna i 60-års åldern som rullar deo över hela armen för att känna hur den luktar och sedan viker sig dubbla av skratt och frågar personalen om den verkligen ska se ut som en dildo? Eller familjen från Malmö som åker upp och tältar ett par veckor, handlar för 50.000:-och fraktar hem några lass till Malmö under sin semester? Vännen - sök på nätet -SÖK!

    SvaraRadera