måndag 22 februari 2010

Varför varför...


Vaknade imorse med konstig känsla i nacken - migränvarning. Tog en tablett genast då vi kom ner - men det verkar inte gå att stoppa. BLÄ! Min lediga dag...

3 kommentarer:

  1. Hallå kompis! Migrän är skit. Punkt. Muntra upp dig med: www.svenskanamn.se/namn/namngenerator Fyll i ditt och pappans namn samt kön på barnen och ni får ett namnförslag utifrån era namn. Jag testade att fylla i Martins föräldrars namn + pojke för att se om den gav förslaget Martin. Men se det gjorde den icke. Den föreslog... Jesus! Hmmm. Ang boken du fick... den lät kul i recensionen och jag beställde den. Jag o Martin kikade i den innan du fick den och reagerade som du, blev stående som två fån. Skrattade ibland och sa -oj, kommer Marie att gilla detta? Men då var det ju bara till att chansa. Hoppas du fick ett skratt eller två. Elmer blev mycket upprörd över att jag skrattade åt mamman som kräker i barnvagnen i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Mår skit - ska förflytta mig upp i sängen nu. Kollade din länk och fick mig ett gott skratt!
    Vad ska man tro om detta - inte för att vi ska ha fler kottar... Namnet som kom fram var Alla (Allah???) :)

    Puss o godnatt!

    SvaraRadera
  3. Sitter här och är såå utråkad så jag går igenom mina grejer på favoriter och lyckas komma hit oxå hihi. Är såå förkyld om det är nån som undrar haha. Men kommer inte i säng för virusprogrammet körs och kan inte stänga av datorn.
    Vad kul länkar ni skickar till varandra hihi, kan ni inte skicka lite sånt till mig oxå så jag oxå kan ha lite fun!!!
    Vad trist med Migränen, vet hur det är, hoppas du är bättre imorgon Marie!
    Puss och Godnatt;)

    SvaraRadera